skip to Main Content
Szerszám- és Készülékgyártás Felsőfokon! Komplex Gyártószolgáltatások Gencsapátiban

Szerszám- és készülékgyártás felsőfokon! Komplex gyártószolgáltatások Gencsapátiban

Vállalatunk 2008-as fennállása óta a folyamatos fejlődésre törekszünk mind az üzemünkben található szerszámgépek, mind pedig professzionális gyártószolgáltatásaink tekintetében.

Ez a fajta szemlélet nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a legtöbb partnerünk hosszútávon számít ránk, illetve ennek köszönhetjük, hogy a jellemzően 4 évnél idősebb gépeinket újakra cseréljük. Fő tevékenységeink sorában így már nemcsak a készülék- és szerszámgyártás, hanem a precíziós alkatrészek és prototípusok gyártása is megtalálható.

Gépparkunkban egyaránt ott vannak a neves gyártóktól (DMG Mori, Mazak, Okuma stb.) beszerzett, 3, 4 és 5 tengelyes CNC megmunkálóközpontok és CNC esztergák, melyekkel nem csak egyedi, hanem kis-, közepes- és nagyobb sorozatok gyártására is képesek vagyunk. Ezek mellett a főként Sodick gyártmányú huzalos- és tömbös szikraforgácsoló gépeinkkel az akár egymikronos tűrésű egyedi alkatrészek és prototípusok gyártását is megbízhatóan végezzük.
A tavaly átadott EDM üzemünkben található 7 db huzalszikra- és 3 db tömbszikragépünk lehetővé teszi, hogy adott idő alatt több azonos típusú gyártást is folytassunk, ezzel sok időt megtakaríthatunk partnereinknek.

Legyen szó elektromos járművek motoralkatrészeiről, elektronikai gépek egészen kis méretű alkatrészeiről vagy orvostechnikai eszközökről, a Savaria Ipartechnika Kft.-nél fejlett, modern gépparkkal és tapasztalt, szakmájukban sokéve jártas szakemberekkel állunk új és visszatérő megrendelőink rendelkezésére.

Ha egy gyors és egyben precíz gyártópartnerre van szükség a sorozatgyártás, a tervezés, az egyedi alkatrész-, készülék- vagy prototípusgyártás területein, a Savaria Ipartechnika Kft. áll rendelkezésükre.

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vagy ajánlatkéréshez keressék kollégáinkat megadott telefonszámainkon vagy e-mailben.

Back To Top