skip to Main Content
Magas Minőség, Egyedi Szemlélet

Magas minőség, egyedi szemlélet

Az egyedi alkatrészek, gépek és szerszámok tervezése különleges területe a fémmegmunkálásnak, mivel az általunk gyártott termékek között akadhat olyan, melyet járművekbe vagy gépekbe építenek be partnereink, de előfordulhat olyan is, melyet további gyártási folyamatokhoz hasznosítanak.

Az egyes alkatrészek és prototípusok tervezésekor fontos tudni, hogy mi is lesz majd annak a funkciója, hiszen ezeket mi is figyelembe vesszük a tervezési és/vagy gyártási folyamat során. A fókusz ettől függetlenül a precíz kialakításon és a tervhűségen van, különösen a prototípusok gyártása esetében.

A prototípusok gyártása speciálisnak mondható, hiszen azokra épül később az akár többezres nagyságrendű sorozatalkatrészek gyártása is. Gépparkunkat úgy alakítottuk ki, hogy mind az egyedi alkatrészek és prototípusok, mind pedig a kisebb és közepes sorozatalkatrészek gyártása zavartalanul működjön üzemeinkben. A 3-4-5 tengelyes CNC megmunkálóközpontok és a nagy pontosságú, akár egymikronos tűréssel dolgozó huzal- és tömbszikraforgácsoló gépeink mind-mind a fenti célok elérésének érdekében állnak rendelkezésünkre.

Minőségorientált szemléletünk – alkatrészeinkkel ellentétben – nem „egyedi”, hanem folyamatos, hiszen a fémmegmunkálás ezen területén csak így lehet egy vállalat sikeres és hosszútávon is stabil.

cnc megmunkálás, huzalszikra forgácsolás, tömbszikra forgácsolás, egyedi alkatrész, precíziós alkatrész, gyártás, fémmegmunkálás, cnc marás, cnc

Legyen szó bármilyen nehézségű, összetettségű egyedi fejlesztésről, a Savaria Ipartechnika Kft.-re mind a hazai mind pedig nemzetközi megbízóink számíthatnak.

Ajánlatért keressék kollégáinkat megadott elérhetőségeinken.

Back To Top