skip to Main Content

Egyedi tervezés és gyártás

Egyedi tervezés és gyártás

A Savaria Ipartechnika fő tevékenysége a precíziós gyártás, ezen belül is elsősorban az egyedi tervezésű, csúcsminőségű alkatrészek, készülékek, szerszámok és prototípusok egyedi gyártása. Kiemelkedő képzettségű és tudású csapatunk magas színvonalú, megbízható munkájára minden partnerünk számíthat, legyen szó CNC marásról, CNC esztergálásról, huzalos szikraforgácsolásról vagy tömbös szikraforgácsolásról.

Vállalatunk évente több mint 8000 féle, jelentős részben összetett geometriájú alkatrészt gyárt, amelyek nem ritkán rendkívül bonyolult, öttengelyes CNC megmunkálást igényelnek. A precíziós gyártás során megrendelőink nem ritkán mikronos tűréshatárt várnak el tőlünk, amelyről többek közt olyan gépek gondoskodnak, mint a stabilan 1 mikronos pontosságot produkáló Sodick ALC 400P huzalos szikraforgácsoló berendezés.

Komplett gépparkunkat úgy állítottuk össze és fejlesztjük folyamatosan, hogy a Savaria Ipartechnikára jellemző igen magas hozzáadott értékű munkát tudjuk garantálni, legyen szó egyedi alkatrészgyártásról, készülékgyártásról vagy épp a főként elsőrangú autóipari beszállítóknak szánt prototípusok gyártásáról. Mintegy 35 korszerű precíziós gépünk közt egyebek mellett 5 darab öttengelyes, 2 db négytengelyes és 7 db háromtengelyes megmunkálóközpont, 4 db CNC eszterga, 5 db huzalos szikraforgácsoló és 2 db tömbös szikraforgácsoló, valamint 2 precíziós síkköszörű található. A gépek átlagéletkora az állandó bővítésnek és korszerűsítésnek köszönhetően nem éri el a 4 évet.

Cégünk volumenének körülbelül 85%-át az egyedi gyártás adja, partnereink számára pedig mindig komplex munkára törekszünk. Ennek jegyében tervezőmérnökeink sokéves tapasztalattal és a legkorszerűbb CAD szoftverekkel állnak rendelkezésre, hogy segítsenek a megrendelő által elképzelt készülék, alkatrész vagy prototípus egyedi tervezésében, a megmunkált anyagok széles skáláján. A Savaria Ipartechnikánál a logisztikai háttér is megvan ahhoz, hogy precíziós gyártással készülő termékeinket ne csak 24 órán belül legyártsuk, hanem saját kezűleg le is szállítsuk.

Aki tehát minket választ, legyen az egyedi tervezés, egyedi gyártás vagy cégünk más precíziós gyártótevékenysége, biztos lehet benne, hogy elsőrangú technológiai és szakmai háttér mellett készülő, kivételes színvonalú terméket kap, a hozzá tartozó, magas szintű szolgáltatással.

 

Ajánlatkéréshez ide kattintva találja elérhetőségeinket.

Back To Top