skip to Main Content

Prototípusgyártás

Prototípusgyártás

Precíziós gyártócégként a Savaria Ipartechnika egyik legfontosabb tevékenysége a prototípus-alkatrészek egyedi tervezése és egyedi gyártása, melynek legfőbb megrendelője az autóipar. Elsősorban Tier 1-es autóipari beszállítók számára állítunk elő prémiumkategóriás alkatrészeket, valamint a különböző autótípusok gyártásához szükséges szerelő-, mérő- és ellenőrző készülékeket.

Feladataink lényeges része, hogy az összetett számítástechnikai és mérnöki felkészültséget igénylő tervezési és prototípusgyártási folyamat végére sorozatgyártásra alkalmassá tegyük az adott darabot. Eredményeink kiváló visszaigazolásaként a prototípusgyártás terén mára kizárólag a megrendelők keresik fel cégünket, és egytől egyig stratégiai partnerként számítanak ránk.

A gépparkunkat, a szoftveres hátteret és a munkaszervezést is érintő folyamatos innovációval gondoskodunk arról, hogy lépést tartsunk a volumenünk legnagyobb részét adó autóipar trendjeivel. Ennek megfelelően hatékonyan tudjuk előállítani a hibrid és elektromos járművekhez szükséges komplex alkatrészeket is. Az ilyen új modelleknél vannak olyan összetett komponensek is (pl. motor, klímarendszer), amelyek gyártásához és ellenőrzéséhez száznál is több, egyedi és összetett készülékre van szükség. A Savaria Ipartechnikát gyakran az egy-egy alkatrészhez kapcsolódó összes ilyen készülék egyedi tervezésével és egyedi gyártásával is megbízzák, méghozzá egyik típusról a másikra, ami vállalásaink precíz, megbízható teljesítéséről tanúskodik.

A fentieknek köszönhetően az autóipari és más prototípusgyártásban mára sikerrel vesszük fel a versenyt az európai cégekkel is, amihez egyebek mellett az is hozzájárul, hogy nagyfokú rugalmasságunknak köszönhetően a megkereséstől számított egy héten belül készek vagyunk eljuttatni az egyedi tervezésű és egyedi gyártású alkatrészeket partnereinknek.

Ajánlatkéréshez ide kattintva találja elérhetőségeinket.

Back To Top