skip to Main Content
Komplex Gyártószolgáltatások Az Alkatrész- és Készülékgyártásban

Komplex gyártószolgáltatások az alkatrész- és készülékgyártásban

Gencsapátiban található telephelyünk sajátossága, hogy ott mind kis sorozatban mind pedig közepes és nagy sorozatban zajlik az alkatrészek, készülékek és szerszámok gyártása.

Persze gyártási tevékenységünk összetettségét nem csak a különböző sorozatok méretei adják, hanem gépparkunk komplexitása is: üzemünkben egyaránt megtalálhatók 3-4 -és 5-tengelyes CNC-megmunkálóközpontok és CNC-esztergák, melyekkel a sorozatgyártás lényegesen gyorsabban megy végbe. A 4 évnél idősebb szerszámgépeinket újakra cseréljük, ezzel folyamatosan fejlesztve vállalkozásunk technológiáját, így nem csak a gyártási idő rövidül, de a gyártás során felhasznált energia is kevesebb, ezzel pedig időt és költséget takarítunk meg megbízóinknak.

Az egyedi és precíziós alkatrészek, szerszámok gyártásához EDM üzemünkben található ‒ 7 db Sodick huzalszikra és 3 db tömbszikra ‒ gépeink biztosítanak korszerű technológiai hátteret. Ugyan e gépek megmunkálási ideje valamelyest lassabb a hagyományos, késes CNC-megmunkálóközpontokénál, ám lényegesen precízebbek, üzemeltetésük pedig költséghatékonyabb, így a legkülönfélébb és legösszetettebb geometriájú munkákat tudjuk legyártani általuk, legyen szó prototípusokról vagy egyedi alkatrészekről, szerszámokról.

Technológiánk mind a járműipari, mind az elektronikai vagy az egészségipari alkatrészek, készülékek gyártására alkalmasak hazai vagy nemzetközi megbízóink részére.

ISO minőségbiztosítási rendszerünk és MEO-laborunk garantálja az általunk gyártott munkák minőségét, hogy a tervek szerinti, kiváló munkadarabokat adjunk ki a kezünkből.

Cégünk alapvetően 2, de szükség esetén akár 3 műszakban is áll új és visszatérő megbízóink rendelkezésére, legyen szó egyedi alkatrészekről, készülékekről vagy nagysorozatú munkákról. Gyártási kooperációval kapcsolatban vagy ajánlatkéréshez keressék kollégáinkat elérhetőségeinken.

Back To Top