skip to Main Content
Prototípusgyártás Magas Minőségben

Prototípusgyártás magas minőségben

Alkatrészgyártó cégként sokszor olyan kihívások elé nézünk, melyek mérnöki szempontból minket is próbára tesznek. Ahhoz, hogy az ilyen jellegű munkák, azaz például a bonyolult geometriájú egyedi alkatrészek és prototípusok a tervek szerint készüljenek el, elengedhetetlen a legkomplexebb tervezőprogramok ismerete, valamint a modern technológiát felvonultató géppark.

prototípusok tervezésének és gyártásának célja, hogy az egyes tételeket sorozatgyártásra alkalmassá tegyük. Ugyan a végleges prototípus-alkatrészek kialakítása általában hosszabb időt vesz igénybe, esetükben is rendkívül fontos a határidők betartása, mivel az ezt követő nagyobb sorozat sok esetben még hosszabb gyártási idejével is számolnunk kell. Persze nem érdemes „kapkodni”, hiszen a minőség és a sokszor egymikronos tűrés kárára nem mehet a gyorsaság. A folyamatos termeléshez így a Savaria Ipartechnika Kft.-nél alapvetően két műszakban dolgoznak kollégáink, de szükség esetén kapacitásaink akár 3 műszakra is alkalmasak.

Ennél fogva fontos számunkra, hogy szerszámgépeink között egy géptípusból többet is alkalmazzunk, mivel így jelentősen lerövidíthetjük egy-egy sorozat gyártási idejét. Az elmúlt évek során igyekeztük úgy fejleszteni gépparkunkat, hogy az sok esetben túlmutasson a hazai gyártási igényeken, így a 4 évnél idősebb szerszámgépeinket jellemzően új, még fejlettebb technológiát felvonultató gépekre cseréltük le. Többek között ennek is köszönhetjük, hogy számos nyugat-európai gyártócég szavaz nekünk bizalmat partnerként már több éve.

Számtalan referenciánk mutatja, hogy az általunk gyártott termékek rendkívül sokrétűek, hiszen az autóipartól kezdve a vasút- és gépiparon át az egészségiparig számos felhasználási célra készülnek rendszeresen kisebb vagy nagyobb sorozatok a Savaria Ipartechnika Kft. Gencsapátiban lévő üzemében.

Mivel megbízói palettánk is rendkívül sokszínű, így mindig az adott elvárásokhoz igazodva nyújtunk komplex gyártószolgáltatást a hozzánk forduló vállalatoknak. Legyen szó prototípusokról vagy sorozatgyártásról, akár bővített kapacitással is állunk rendelkezésre.

Ajánlatkéréshez keressék kollégáinkat megadott elérhetőségeinken.

Back To Top