skip to Main Content
Korszerű Technológia, Folyamatos Fejlesztések, Komplex Gyártószolgáltatások

Korszerű technológia, folyamatos fejlesztések, komplex gyártószolgáltatások

A Savaria Ipartechnika Kft. fő sajátossága, hogy sorozatméretétől függetlenül, minden munkadarab esetében precíz kialakításra törekszünk, legyen szó egyedi alkatrészről, prototípusról, szerszámról vagy készülékről.

Gyártói tevékenységünk összetettségét nem csak a különböző sorozatok méretei vagy a kért munkadarab típusa adja, hanem gépparkunk összetettsége is: üzemünkben megtalálhatók a legkorszerűbb, 3-4 -és 5-tengelyes CNC-megmunkálóközpontok és CNC-esztergák is, melyekkel a sorozatgyártás lényegesen gyorsabban megy végbe. Gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük; a 4 évnél idősebb szerszámgépeinket újakra cseréljük, ezzel is bővítve technológiai palettánkat, így nem csak a gyártási idő rövidül, de a gyártás során felhasznált energia is kevesebb, ezzel pedig időt és költséget takarítunk meg megbízóinknak.

Az egyedi és precíziós alkatrészek, szerszámok gyártásához EDM üzemünkben található Sodick gépeink ‒ 7 db huzalszikra és 3 db tömbszikra ‒ biztosítanak korszerű és megbízható technológiai hátteret. Ugyan e gépek megmunkálási ideje valamelyest lassabb a késes CNC-megmunkálóközpontokénál, ám lényegesen precízebb kialakítást tesznek lehetővé, így a legösszetettebb geometriájú munkákat tudjuk legyártani általuk, a CNC költségeinél olcsóbban.

Technológiánk mind a járműipari, mind az elektronikai vagy az egészségipari alkatrészek, készülékek gyártására alkalmasak, így legyen szó hazai vagy nemzetközi megbízókról, ISO minőségbiztosítási rendszerünk, MEO-laborunk garantálja az általunk gyártott munkák magas minőségét.

Cégünk alapvetően 2, de szükség esetén akár 3 műszakban is áll új és visszatérő megbízóink rendelkezésére, legyen szó egyedi alkatrészekről, készülékekről vagy nagysorozatú munkákról. Gyártási kooperációval kapcsolatban vagy ajánlatkéréshez keressék kollégáinkat elérhetőségeinken.

Back To Top