skip to Main Content
Minőség, Gyorsaság, Megbízhatóság

Minőség, gyorsaság, megbízhatóság

A hazai fémmegmunkálás igen sokrétű, és rendkívüli precizitás és szaktudás szükséges ahhoz, hogy egy-egy vállalat kiemelkedjen a többi közül. Mindehhez persze kell még egy minőségi, nagy kapacitással rendelkező géppark, valamint egy képzett, tapasztalt és elhivatott szakembergárda is.

A Savaria Ipartechnika Kft.-nél 2008-as alapításunk óta arra törekszünk, hogy a fentiek közül mind rendelkezésre álljon. Szerencsére elmondhatjuk, hogy a Gencsapátiban található üzemünkben teljesülnek ezek a kívánalmak, hiszen modern gépparkunkkal rendkívül szerteágazó és egyben színvonalas munkákat tudunk elvégezni kimondottan rövid időn belül.

Munkáink között így egyaránt megtalálhatók a többtengelyes CNC megmunkálással előállított alkatrészek és készülékek, de a nemrégiben beszerzett szikraforgácsoló gépeinkkel az egészen kis méretű és egyben bonyolult geometriájú, precíziós alkatrészek gyártását is nagy volumenben tudjuk végezni. Mindezekre azért is van szükség, mert cégünknél gépek, gépsorok tervezésével is foglalkozunk, melyekhez elengedhetetlen a minőségi alkatrész- és készülékgyártás.

Minőségi gépek nélkül pedig nem lehet minőségi munkát végezni ebben az iparágban, éppen ezért a 4 évnél idősebb szerszámgépeinket rendszerint új berendezésekre cseréljük. A magas minőségi elvárások másik mozgatórugója, hogy többszöri gyártásközi méréseket végzünk, melyek a legkisebb mértékű hibák kiszűrésére is alkalmasak, így elkerülve az időbeli csúszást, és garantálva a tervhű kivitelezést.

Mind a különböző gépalkatrészek, mind pedig a precíziós, egyedi alkatrészek és prototípusok gyártása során fenntartjuk ezt a fajta minőségi szemléletet, mely tapasztalt és szakképzett kollégáink nélkül nem tudna megvalósulni. Talán többek között ennek is köszönhetjük azt, hogy mind a hazai, mind pedig a nemzetközi technológiai- és járműipar folyamatosan számít a Savaria Ipartechnika Kft.-re. A minőségorientált szemlélet már hosszú évek óta a hitvallásunk, melyben egyik megrendelőnk sem csalódott még. A célunk az, hogy ezt a fajta hozzáállást fenntartsuk, és minden munkánk során alkalmazzuk, legyen szó kis, közepes vagy nagy sorozatokról.

Ha egy megbízható, gyors és minőségi munkát végző gyártópartnerre lenne szükség, vegyék fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken.

Back To Top