skip to Main Content
Komplex Gyártószolgáltatások Gencsapátiban

Komplex gyártószolgáltatások Gencsapátiban

A Savaria Ipartechnika Kft. főtevékenysége szinte már 2008-as alapítása óta a készülékek és gépalkatrészek gyártása, így jelentős tapasztalattal rendelkezünk a fémmegmunkálás ezen területén.

Emellett az elmúlt években rohamosan fejlődő technológiaipar megkövetelte a potenciális beszállítóktól, alkatrészgyártóktól, hogy ők is vegyék fel e fejlődés tempóját, máskülönben hosszú távon nem lesznek versenyképesek. Cégünk alapvető céljai közé így mi is a folyamatos fejlesztések menedzselését tűztük ki, melynek egyik elemeként a 4 évnél idősebb szerszámgépeinket rendszerint újakra – sok esetben pontosabb és gyorsabb – szerszámgépekre cseréljük. Persze emellett szakembereinket is folyamatosan képezzük, hogy a legújabb technológiák szakértői lehessünk a piacon.

Nem kis lépés volt vállalatunk életében, hogy 2022-ben felavathattuk a telephelyünkön lévő vadonatúj, EDM üzemcsarnokunkat, melyben kifejezetten a szikraforgácsoló technológiánk kapott helyet. Ebben a csarnokban akár 7 db huzalszikraforgácsoló és két tömbszikraforgácsoló gépen tudunk dolgozni, egyszerre, így kapacitásainkat meg is tudjuk növelni egy ilyen technológiákat igénylő sorozatgyártás – pl. precíziós alkatrészek, készülékek, szerszámok vagy elektródák gyártása – esetén.

Új csarnokunk energiájának legnagyobb részét a megújuló energiaforrásból fedezzük, így a bővített kapacitással sem terheljük túl környezetünket.

Innovatív szemléletmód, ügyfélközpontú hozzáállás és precíz, minőségi munkavégzés – ezek a Savaria Ipartechnika Kft. legfőbb elvárásai saját magával szemben, mely a mai technológiai környezetben elengedhetetlen.

Az osztrák határtól nem messze található, gencsapáti üzemünkből az ország egész területére vagy akár külföldre is leszállítjuk a kért alkatrészeket, legyen szó kis, közepes vagy nagy sorozatokról, prototípusokról.

Gyártási kooperációval vagy ajánlatkéréssel kapcsolatban vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken.

Back To Top