skip to Main Content
Komplex Megoldások A Technológia- és Járműipar Számára

Komplex megoldások a technológia- és járműipar számára

Cégünk egyik sajátossága, hogy mind az egyedi, mind a kis, illetve a közepes és nagy sorozatú alkatrészek, készülékek és szerszámok gyártását vállaljuk gencsapáti üzemünkben.

Legyen szó egyedi alkatrészekről, prototípusokról vagy nagyobb sorozatokról, megrendelőink igényei szerint ütemezzük és végezzük munkánkat. Gyártási tevékenységünk komplexitását nemcsak a különböző típusú gyártási feladatok adják, hanem gépparkunk és technológiánk összetettsége is, hiszen üzemünkben egyaránt megtalálhatók 3-, 4-, és 5-tengelyes CNC-megmunkálóközpontok, melyekkel a sorozatgyártással járó munkákat lényegesen rövidebb idő alatt tudjuk elvégezni.

A 4 évnél idősebb szerszámgépeinket rendszerint új gépekre cseréljük, ezzel folyamatosan fejlesztve a Savaria Ipartechnika Kft. technológiáját, így nemcsak a gyártási idő rövidül, de a gyártás során felhasznált energia is lényegesen kevesebb, ezzel pedig időt és költséget takaríthatunk meg megbízóinknak.

Az egyedi és precíziós alkatrészek, szerszámok gyártásához EDM üzemünkben található 7 db Sodick huzalszikra- és 3 db tömbszikragépünk biztosít modern technológiai hátteret. Tény, hogy ezen szerszámgépek megmunkálási ideje valamelyest lassabb a hagyományos, késes CNC-megmunkálóközpontokénál, azonban lényegesen pontosabb gyártást tesznek lehetővé. Üzemeltetésük pedig költséghatékonyabb, így a legkülönfélébb és legösszetettebb geometriájú munkák készülhetnek általuk, a prototípusoktól az egyedi alkatrészekig, szerszámokig.

Technológiánk egyaránt alkalmasak a járműipari, az elektronikai vagy az egészségipari alkatrészek, készülékek gyártására, legyen szó hazai vagy külföldi megbízókról, emellett ISO minőségbiztosítási rendszerünk és MEO laborunk garantálja az általunk gyártott munkák minőségét, így a tervek szerinti munkadarabokat adjuk át megbízóinknak.

Cégünk alapvetően 2, de szükség esetén akár 3 műszakban is rendelkezésére áll, akár egyedi alkatrészekről, készülékekről, akár nagy sorozatú munkákról van szó. Gyártási kooperációval, együttműködéssel kapcsolatban vagy ajánlatkéréshez keressék kollégáinkat megadott elérhetőségeinken.

Back To Top