skip to Main Content
Mester és Tanítványai

Mester és tanítványai

Október végén megérkezett cégünkhöz a DMG MORI DMU50 3rd szimultán 5 tengelyes megmunkálóközpontunk.

Az egyedi és kisszériás gyártásunkhoz kifejezetten ideális a gép munkatere és 60 férőhelyes szerszámtára, így nem véletlen, hogy ebből a típusból már a negyedik gépünket szereztük be.

A Heidenhain TNC 640-es vezérlő oktatását egy régi kedves barátunk, Szűcs Ferenc végezte, aki már több kollégánkat is megtanította az 5 tengelyes programozásra. Persze, még mindig van mit tanulnunk tőle. Személyisége, szakmai tudása a legjobb szakemberek közé emelte Magyarországon és szerencsére nemcsak a szakmai ismeretei kiválóak, de érzéke, megfelelő személyisége van az oktatáshoz, az ismeretek átadásához is. Lassan elmondhatjuk, hogy magasan képzett cnc-sek generációi kerültek ki a „kezei alól”, és mindig öröm, ha nálunk megjeleink, hogy tudásából átadja a vonatkozó „szeletet”.

Gépparkunk tehát ismét bővült, így a korábbinál még hatékonyabban tudjuk kiszolgálni partnereink igényeit. A folyamatos technológiai fejlesztésekkel elsősorban azt tűztük ki célul, hogy a növekvő piaci igényeknek teljes mértékben megfeleljünk, illetve az egyedi alkatrészgyártásban használt technológiákat a legmagasabb szinten alkalmazzuk megbízóink elégedettségére.

Back To Top