skip to Main Content
Egyedi Alkatrészek, Egyedi Hozzáállás

Egyedi alkatrészek, egyedi hozzáállás

Az egyedi alkatrészek, szerszámok vagy prototípusok gyártása komplex szemléletet és összetett munkát igényel, mely során fontos a precíziós megmunkálógépek, illetve a CAD/CAM szoftverek mély ismerete, használata, illetve a gyártásközi mérések alkalmazása.

A cégünknél alkalmazott, főként Sodick, Mazak, Mikron Mill, GF, OKAMOTO és DMG gépeknek köszönhetően bátran állíthatjuk, hogy fel vagyunk készülve a legkülönfélébb és/vagy legbonyolultabb alkatrészek gyártására is, legyen szó akár 1 mikronos tűrésű munkákról.

Csúcstechnológia ide vagy oda, természetesen nem bízhatunk mindent a gépekre, ezért munkánk során különös figyelmet fordítunk a gyártásközi mérésekre. A nagyrészt mérnök- és technikusi végzettségű kollégákból álló csapatunk minden egyes gyártáshoz a legprofibban áll hozzá, hogy a kért alkatrészeket a lehető legjobb minőségben, a tervekhez hűen és a kért határidőre gyártsuk le minden partnerünknek, legyen szó autó-, gép-, egészség- vagy űriparban használt alkatrészekről, gépszerszámokról.

Hazai viszonylatban különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a legkorszerűbb gépekkel dolgozzunk, legyen szó huzalszikraforgácsolásról, tömbszikraforgácsolásról vagy más jellegű CNC-megmunkálásról. Éppen ezért, ha lehetőség adódik rá, az 4 évnél idősebb gépeinket igyekszünk új típusú gépekre cserélni.

Ha egy olyan gyártópartnert keres, aki korszerű technológiával dolgozik és mindenek felett áll számára a minőség, kérjen ajánlatot kollégáinktól megadott elérhetőségeinken.

Back To Top