skip to Main Content
Precíziós Alkatrészek A Legjobb Minőségben

Precíziós alkatrészek a legjobb minőségben

A precíziós alkatrészgyártás a fémmegmunkáláson belül is speciálisnak mondható. Míg a legtöbb fémmegmunkálással foglalkozó vállalat a nagyméretű, nagysorozatú alkatrészek gyártására optimalizálja tevékenységét, addig a nálunk készült precíziós alkatrészek a legtöbbször akár egy nadrágzsebben is elférnek.

De hol van szükség a kisméretű, egyedi alkatrészekre? A kérdésnek – mondhatnánk – több megfejtése is elfogadható, hiszen gyakorlatilag bárhol szükség lehet a bonyolult geometriájú és/vagy kisméretű precíziós alkatrészekre, ahol gépekkel, gépsorokkal gyártanak bizonyos termékeket.

Ilyenek például az egyes elektronikai berendezések alkatrészei, de az autógyártásban, különösen az elektromos autók gyártásában is nagy az igény a méretében nem túl nagy, de gyakran bonyolult geometriájú, huzalszikraforgácsolt alkatrészekre. Ezen kívül, az egészségiparban gyártott gépek vagy termékek alkatrészeit, részét is képezik, legyen szó lélegeztetőgépről, vagy akár egy protézisről.

Persze az is fontos szempont, hogy milyen anyagból kell legyártani az adott alkatrészt, hiszen ez is befolyásolja a megmunkálás menetét és módját, akár sebességét is, de mint mindenben, úgy ebben is tudunk igazodni megbízóink igényeihez.

Vadonatúj EDM üzemünkben számos huzalszikra- és tömbszikraforgácsológép áll rendelkezésre a legkifinomultabb technológiák alkalmazására, a precíziós alkatrészek gyártására.

Ha Ön is egy megbízható, rövid határidőkkel dolgozó és a minőségi követelményeket maximálisan szem előtt tartó gyártópartnert keres egyedi alkatrészek vagy prototípusok tervezéséhez és gyártásához, forduljon kollégáinkhoz bizalommal elérhetőségeinken.

Back To Top