skip to Main Content
Minőségi Alkatrészek, Minőségorientált Szemlélet

Minőségi alkatrészek, minőségorientált szemlélet

Az egyedi és precíziós alkatrészgyártásban nincs kis vagy nagy hiba: nyugodtan mondhatjuk, hogy minden tervezésből vagy gyártásból adódó hiba végzetesnek számít. A precíziós alkatrészek esetében már a méretükből adódóan sem engedhetők meg a gyártás során felmerülő pontatlanságok, mert gyakorlatilag újrakezdhetnénk a teljes gyártási folyamatot – ez pedig jelentős energia-, idő- és anyagveszteséggel járna.

A fentiek lehetőségét éppen ezért gyakori gyártásközi mérésekkel igyekszünk a lehető legkisebbre csökkenteni, hiszen a tervhűség és a minőség mindenek felett áll számunkra. Nem véletlenül, hiszen számos nemzetközi és hazai autóalkatrész-gyártó vállalatnak tervezünk és gyártunk egyedi alkatrészeket vagy prototípusokat, ebből adódóan nem engedhetünk meg magunknak semmilyen mértékű hibafaktort.

Modern gépparkunk és szakképzett, főként mérnöki- és technikusi végzettséggel rendelkező kollégáink mindent meg is tesznek azért, hogy a Savaria Ipartechnika Kft. üzemeiben minden munkafolyamat a lehető legnagyobb rendben menjen végbe. Szerencsére az elismerés nem is marad el, hiszen munkánkra több megbízónk is hosszútávon számít – ez jelenti a legjobb visszaigazolást a nálunk gyártott alkatrészek magas minőségéről.

Legyen szó egyedi alkatrészek, prototípusok vagy kis szériás alkatrészek tervezéséről és gyártásáról, a Savaria Ipartechnika Kft.-re több szektor cégei, így az egészség-, autó-, vasút-, elektronikai- és űriparban tevékenykedő vállalatok is számíthatnak.

Ha Önöknek is egy megbízható, 100%-ig magyar tulajdonú, sok oldalról minősített, a legmagasabb elvárásoknak maximálisan megfelelő gyártópartnerre van szükségük, kérjék ajánlatunkat elérhetőségeinken.

Back To Top