skip to Main Content
Ha Egyedi Alkatrész, Akkor Szikraforgácsolás!

Ha egyedi alkatrész, akkor szikraforgácsolás!

Az egyedi fémalkatrészek és prototípusok gyártásánál a szikraforgácsoló eljárások számítanak a leginkább célravezetőnek.

Miért? Legyen szó huzalos, vagy tömbös szikraforgácsolásról, a legjobb felületi minőséget ezen megmunkálási módszerekkel tudjuk elérni, mely a prototípus-alkatrészek gyártásánál kulcsfontosságú szempont, hiszen optimális esetben e prototípusokból készülnek a későbbiekben az egyes sorozatalkatrészek.

Huzalos szikraforgácsolás Sodick gépeken

Fejlett, 4 évnél fiatalabb átlagéletkorú megmunkáló gépekből álló gépparkunkban olyan gyártók berendezéseivel törekszünk a legprecízebb munkákra, mint a Sodick, a GF, vagy a DMG Mori.

Magasan képzett és nagy tapasztalattal rendelkező tervezőcsapatunk a legbonyolultabb geometriájú alkatrészek tervezésére hivatott, melyeket üzemcsarnokunkban akár 1 mikronos pontossággal vagyunk képesek legyártani, hozzájárulva ezzel partnereink és ügyfeleink termelékenységének növeléséhez, a költséghatékony sorozatgyártáshoz.

Tömbszikraforgácsolás GF gépeken

Kérje ajánlatunkat az online felületeinken megtalálható elérhetőségeinken, vagy az info@savariaipartechnika.hu e-mail címen és bízza a Savaria Ipartechnika Kft.-re a legbonyolultabb prototípusok és egyedi fémalkatrészek komplett gyártását a tervezéstől a kész alkatrészig.

Back To Top