skip to Main Content
Újabb Elismerésben Részesült Vállalatunk

Újabb elismerésben részesült vállalatunk

A Savaria Ipartechnika Kft. nemrég az elérhető legjobb, AAA minősítést kapta a Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő szervezettől. Az elmúlt évek során már nem az első alkalommal kiérdemelt tanúsítvánnyal büszkén mondhatjuk, hogy megfelelünk a mértékadó minősítési rendszer által támasztott legszigorúbb feltételeknek.

Vállalatunk a nemzetközi szakértők által kialakított, minden szóba jöhető szempontot mérlegre tevő módszertan alapján került kiválasztásra, mint a pénzügyileg legstabilabb hazai cégek egyike.

Az AAA minősítés azt is jelenti, hogy társaságunk pénzügyi kockázata rendkívül alacsony, melyet a szektorunkban az elmúlt években látott kihívásokat, eseményeket figyelembe véve különösen nagy eredménynek könyvelünk el.

A globálisan is legelismertebb minősítőrendszerben elnyerhető legmagasabb osztályzatra azért is vagyunk büszkék, mert egyrészt visszaigazolja a pénzügyileg is kiszámítható működésünkbe fektetett munkánkat, másrészt jelzés is a meglévő és leendő megrendelőink felé, hogy ebben a sokszor hektikusan változó világban a Savaria Ipartechnika Kft.-re biztosan számíthatnak.

Az alkalmat megragadva szeretnénk ezúton is megköszönni partnereinknek az eddigi bizalmat, mely kétségkívül hozzájárult a fenti eredmény eléréséhez. Bízunk benne, hogy a jövőben is bátran támaszkodnak majd a Savaria Ipartechnika Kft. szaktudására és megbízhatóságára.

Back To Top