skip to Main Content
A Savaria Ipartechnika Kft. Is A Mintaüzemek Között

A Savaria Ipartechnika Kft. is a mintaüzemek között

Vállalatunk is csatlakozott Modern Mintaüzem Programhoz, melynek keretében 2022. február 10-én, 10 órától üzemlátogatásra várjuk azokat az érdeklődőket, akik kíváncsiak egy világszínvonalú gépparkkal rendelkező, precíziós gyártással foglalkozó cég mindennapjaira, és szívesen betekintenének a kulisszák mögé is.

A Modern Mintaüzem Program célja „a magyarországi konvergenciarégiókban működő mikro-, kis- és középvállalkozások szervezeti megújulásának és technológiaváltásának elősegítése és támogatása, ezen keresztül a versenyképesség javítása, a vállalkozói környezet és kultúra fejlesztése olyan összehangolt beavatkozásokkal, amelyekkel elérhető a piachoz való magas fokú alkalmazkodás” – áll a projekt weboldalán.

Aszódi János ügyvezetőnk ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott: „a fentiek fényében nem volt kérdés, hogy pályázunk-e a programban való részvételre, hiszen az elmúlt évek fejlesztései azt mutatják, hogy a Savaria Ipartechnika Kft. gyártóüzeme kiemelkedik az itthon átlagosnak mondható üzemcsarnokok közül, és örömünkre szolgál, hogy a régióban tevékenykedő fémmegmunkáló üzemeknek példát mutathatunk. Tesszük mindezt egyrészt a saját vállalkozásunk, másrészt pedig a régió technológiai fejlődésének érdekében.”

Nyugodtan mondhatjuk, a Savaria Ipartechnika Kft. már jóval azelőtt is igyekezett „mintaüzemként” működni, mielőtt a szóban forgó program elindult volna. Az alapításunk óta eszközölt folyamatos fejlesztéseinkkel arra törekszünk, hogy a lehető legszínvonalasabb, prémiumkategóriás CNC gépekkel mindig a legjobb, és egyben el is várt minőségű egyedi fémalkatrészeket és prototípusokat készítsük ügyfeleinknek.

Ebből kifolyólag mindig is fontos volt számunkra, hogy egy olyan CNC megmunkálóüzemben és olyan gépekkel végezhessük a munkánkat, mely nemcsak hazai, hanem nemzetközi viszonylatban is kiemelkedőnek számít. Az ehhez szükséges, állandó beruházásoknak köszönhetően gépeink átlagos életkora nem éri el a 4 évet.

Büszkék vagyunk arra, hogy immár „hivatalosan” is mintaüzemmé avanzsáltunk, és egy olyan előremutató projekthez csatlakozhattunk, amely számos tudásalapú, fejlesztő szolgáltatással segíti a kkv-kat. A Savaria Ipartechnika Kft. gencsapáti fióktelepén a program keretében tehát 2022. február 10-én, 10 órától kerül sor az üzemlátogatásra.

A részvétel regisztrációhoz kötött, melyet az e célra létrehozott, az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. (mint konzorciumvezető) és az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (mint konzorciumtag) által üzemeltetett projektoldalon lehet benyújtani, ügyfélkapus bejelentkezést követően.

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Back To Top