skip to Main Content
Bemutatjuk A Savaria Ipartechnika Kft. új Gyártó Gépeit

Bemutatjuk a Savaria Ipartechnika Kft. új gyártó gépeit

A Savaria Ipartechnika Kft.-nél mindig különösen ügyeltünk gépparkunk fejlesztésére a legújabb technológiai követelményeknek való megfelelés érdekében, hiszen komolyabb beruházás nélkül nincsen fejlődés sem. Egy modern körülmények között működő CNC-üzem többféle megmunkálási módot tesz lehetővé, amely kiszolgálja a széleskörű igényeket, ezáltal pedig növeli a produktivitást. Az alábbiakban a legújabb gépparkfejlesztésünket mutatjuk be.

OKAMOTO GRIND x ACC106 IQ sík- és profilköszörű gép

Ezek a csúcstechnológiás felületcsiszolók szuper merev kialakítással és felépítéssel rendelkeznek a nagyméretű alkatrészek precíz köszörülésére. Az OKAMOTO exkluzív IQ-érintésvezérléses adatbevitelt használ az egyszerűség, a pontosság és a teljesítmény növelésére. A meghosszabbított nyeregút csökkenti a túlnyúlást, amely a gép hosszabb élettartamát és nagyobb pontosságát eredményezi. A 16”-os csiszolókorong és a 10 LE-s orsómotor kombinációja gyors és precíz köszörülést tesz lehetővé.

SODICK ALC600P huzalos szikraforgácsoló gép

A forradalmian új mechanizmussal rendelkező megmunkáló központ a vágási művelet során magát a huzalt forgatja, amelynek során a munkadarabok felülről lefelé kerülnek megmunkálásra a huzal még el nem használt felületével. A huzalelektródákat hagyományosan kizárólag a feszültség és a futási sebesség szabályozza, a forgómechanizmus pedig további vezérlést biztosít a huzal felett, ami jobb felületi minőséget és jobb geometriai pontosságot eredményez, ugyanakkor minimálisra csökkenti a huzal cseréjét.

DMG MORI M1 CNC-megmunkáló központ

Tökéletes megmunkálási teljesítmény kiváló felületminőséggel ötvözve: ez jellemzi a DMG MORI 3-tengelyes megmunkáló központját. A nagy merevségű asztal 600 kg teherbírással rendelkezik és nagy megmunkálási teljesítményt biztosít, amely akár 12000 ford./perc is lehet, az alkatrészek nagy hőkapacitása pedig garantálja a hőstabilitást. A marógépet könnyű szintezés jellemzi 3 lábon + 2 további támasztó láb áll rendelkezésre a nagyobb dinamikus merevség érdekében.

Back To Top