skip to Main Content
A Komoly Technológia Profi Hozzáállást Követel

A komoly technológia profi hozzáállást követel

A nálunk készült prototípusalkatrészek már számos multinacionális vállalatnál megállták a helyüket, legyen szó járművek motorikus elemeiről, vagy lélegeztetőgépek tartozékairól.

A prototípusok fejlesztése és gyártása nem kis feladat, hiszen ezen típusnak a tervhűségen túl a szó szoros értelmében tökéletesnek kell lennie, hogy aztán megbízó partnereink a prototípus alapján gyárthassák le a közepes vagy nagy sorozatokat, melyek aztán a különböző, általuk és/vagy partnereik által gyártott termékek (pl. elektromos autók motorjai, lélegeztetőgépek, egyéb gépek stb.) fontos alkotóelemei lesznek.

A Savaria Ipartechnika üzemében a fentiek miatt is a legnagyobb profizmusra, rendre és tisztaságra törekszünk, hiszen a kisebb méretű, ám bonyolult geometriájú alkatrészek gyártása során akár egy porszem is komoly károkat okozhat. Az általunk tervezett és gyártott alkatrészeket a legjobb minőségben igyekszünk és tudjuk legyártani, köszönhetően tapasztalt kollégáinknak és fejlett gépparkunknak, ahol többek között 5 tengelyes CNC megmunkálóközpontok, CNC esztergagépek, valamint EDM részlegünkön huzal- és tömbszikraforgácsológépek állnak rendelkezésünkre a legpontosabb gazdaságosabb és egyben leggyorsabb gyártás érdekében.

A 4 évnél idősebb gépeinket újakra cseréljük, mert tisztában vagyunk vele, hogy egy olyan iparágban dolgozunk, ahol a folyamatos technológiai és szakmai fejlődés elengedhetetlen a piac igényeinek kiszolgálásához. Az elmúlt években ezért – részben európai uniós támogatással – több új gépet üzemeltünk be, illetve fejlesztettük a komplett üzemünket, ahol azt is figyelembe vettük, hogy az általunk elhasznált energia nagy részét megújuló energiaforrásból biztosítsuk (új EDM üzemünkben pl. 100%-ig megújuló energiát használunk), ezzel csökkentve ökológiai lábnyomunkat.

Ha Önök is egy megbízható, rugalmas és egyben a határidők betartásával dolgozó gyártópartnert keresnek prototípus-alkatrészek vagy kisebb sorozatok gyártására, keressenek minket elérhetőségeinken.

Back To Top