skip to Main Content
Precíziós Precizitás

Precíziós precizitás

A precíziós alkatrészgyártás még a fémmegmunkáláson belül is különleges gyártótevékenységnek számít.

A bonyolult geometriájú, főként mechanikai alkatrészek gyártása azért is mondható kivételesnek, mert már a gyártmánytervezés során komoly minőségirányítási és technológiai kritériumoknak kell megfelelni. Ezen kívül, méretükből és geometriai bonyolultságukból, nem egyszer anyagukból adódóan sokszor rendkívül nehéz megmunkálni az ilyen jellegű alkatrészeket.

Szerencsére gépparkunkban és a precíziós alkatrészek gyártására berendezett EDM üzemünkben számos huzal- és tömbszikraforgácsoló gép áll rendelkezésre, melyekkel a legkülönlegesebb és egyben a legkisebb méretű alkatrészeket is képesek vagyunk legyártani akár 1 mikronos tűréssel. Ezek gyakran nemzetközi jármű- és járműmotor-gyártó, ismert nagyvállalatok főként elektromos autóinak lesznek részegységei.

A komoly technológia a kiváló hátteret biztosítja ehhez a munkához, tapasztalt és jól képzett kollégáink pedig minden folyamatot gondosan, gyártásközi mérések közbeiktatásával kontrollálnak, hogy a lehetséges hibafaktort a legkisebbre, azaz gyakorlatilag 0-ra csökkentsük, hiszen a szikraforgácsolás minden előnye mellett eleve több időt vesz igénybe, mint például a nagyszériás cnc marás vagy más megmunkálási eljárások. Többek között emiatt sem fér bele semmilyen mértékű hiba a precíziós és egyedi alkatrészgyártás bármely részfolyamatába.

Ha Önök is egy megbízható és precíz gyártópartnert keresnek a bonyolult geometriájú és/vagy egyedi alkatrészek tervezésére és gyártására, keressék kollégáinkat elérhetőségeinken.

Back To Top