skip to Main Content
Precíziós Gyártás Az Ön Igényeire Szabva

Precíziós gyártás az Ön igényeire szabva

A Savaria Ipartechnika Kft. 2008 óta meghatározó szereplője a magyarországi fémmegmunkáló iparnak. Cégünk székhelye a Vas vármegyei Gencsapátiban található, de az ország egész területén, sőt akár külföldön is képesek vagyunk magas színvonalon kiszolgálni megrendelőinket.

Vállalatunk többek közt az egyedi tervezésre és gyártásra specializálódott, így ezeken a területeken különösen nagy szakértelemmel és tapasztalattal állunk megbízóink rendelkezésére. A Savaria Ipartechnika Kft. ezenkívül a kifejezetten modern, folyamatosan fejlesztett és bővített technológiai hátterére építve széles körű gyártószolgáltatásokat is nyújt a fémmegmunkálás területén, ahol kis és közepes szériák gyártásával egyaránt foglalkozunk. Az említett, korszerű gépparkunk és tapasztalt mérnökökből, valamint technikusokból álló csapatunk garantálja a kiváló minőségű munkát és a vállalt határidők precíz betartását.

Milyen technológiákat alkalmazunk?

  • CNC marás: 8 db öttengelyes, 3 db négytengelyes és 9 db háromtengelyes CNC megmunkálóközponttal rendelkezünk.
  • CNC esztergálás: 5 db CNC eszterga gondoskodik a magas szintű munkavégzésről.
  • Huzalos szikraforgácsolás: nem kevesebb mint 7 db Sodick huzalos szikraforgácsoló áll rendelkezésre.
  • Tömbös szikraforgácsolás: 3 db tömbös szikraforgácsoló gép garantálja megbízásaink kifogástalan teljesítését.

A fentieken túl cégünk egyedi igények alapján is gyárt alkatrészeket, készülékeket, prototípusokat, valamint szerszámokat, legyen szó fémipari, járműipari vagy épp egészségipari termékekről. Ilyen téren a teljesség igénye nélkül a magasan kvalifikált és tapasztalt tervezőmérnökeink, illetve a legmodernebb szoftverek biztosítják ügyfeleink speciális elképzeléseinek megvalósítását. Korábbi munkáink között a legkülönfélébb, sikerrel kivitelezett megbízásainkat is megtekintheti.

Rugalmas partnerek vagyunk, akik garanciát vállalnak a munkájukra, így amennyiben Önök egy megbízható gyártópartnert keresnek, vegyék fel kapcsolatot kollégáinkkal.

Back To Top