skip to Main Content
Miben Segíthet Önöknek A Savaria Ipartechnika Kft.?

Miben segíthet Önöknek a Savaria Ipartechnika Kft.?

Gencsapáti telephelyünket folyamatosan korszerűsítjük, eleget téve a szakmai elvárásoknak és megrendelő partnereink igényeinek.

A legkorszerűbb technológiák és elvárások szerint összeállított gépparkunk lehetővé teszi, hogy bonyolult geometriájú gépalkatrészeket, prototípusokat, vagy kisebb sorozatalkatrészeket tervezzünk és gyártsunk Önöknek.

A prototípus-alkatrészek tervezése és gyártása egy különleges folyamat, hiszen a kész, sorozatgyártásra is alkalmas alkatrészeknek gyakorlatilag tökéletesnek kell lenniük. Ennek érdekében olyan megmunkálási eljárásokat alkalmazunk, mint az EDM CNC (huzalszikraforgácsolás és tömbszikraforgácsolás), öttengelyes CNC megmunkálás, CNC forgácsolás, CNC marás és CNC esztergálás.

A világ legismertebb gyártóinak (Mazak, Sodick, DMG Mori) gépeit alkalmazzuk a legpontosabb tervhűség, a minimális tűrések és a legjobb felületi minőség elérése érdekében. A korszerűség jegyében 4 évnél idősebb gépeinket újakra cseréljük, ezzel is naprakészen tartva technológiánkat.

A legyártott alkatrészek felületi pontosságáról egy WENZEL LH 87 koordináta-mérőrendszer és egy KEYENCE IM-6225 optikai komparátor ad pontos visszajelzést, illetve mindenekelőtt gondoskodunk az alapos tervezésről, melyhez a TopSolid7 CAD/CAM tervezőprogram biztosít keretet tapasztalt mérnökeink számára.

Ha Önök is egy megbízható alkatrésztervező- és/vagy gyártó partnert keresnek, a Savaria Ipartechnika örömmel áll szolgálatukra!

Kérjenek ajánlatot kollégáinktól az info@savariaipartechnika.hu e-mail-címünkön, vagy bármely további elérhetőségünkön.

Back To Top