skip to Main Content
Mi A Kulcsa A Tervhű Prototípusgyártásnak?

Mi a kulcsa a tervhű prototípusgyártásnak?

Egy prototípus-alkatrész gyártása számos fázisból áll, éppen ezért rendkívül fontos, hogy az adott prototípus-alkatrészt többször is mérjük, ellenőrizzük.

A járműiparban alkalmazott alkatrészek prototípusai különösen nagy mértékű felületi pontosságot igényelnek, hogy később, a sorozatok gyártásánál már minden stimmeljen. Természetesen megbízóink igénye és kérése szerint végezzük el az időközi méréseket, vagy akár lehetőséget is biztosítunk arra, hogy ők maguk győződhessenek meg az adott prototípus-alkatrész méretpontosságáról.

A prototípusok gyártásánál nem kapkodunk, hiszen egy rendkívül precíz és alapos gyártást kell megvalósítani. A lehető legjobb felületi minőség elérése érdekében Sodick huzalszikraforgácsoló és/vagy tömbszikraforgácsoló gépeinket alkalmazzuk az egyes egyedi alkatrészek megmunkálásához, mely technológia valamelyest lassabb a többtengelyes CNC megmunkálástól, de attól lényegesen pontosabb.

Magasan képzett tervezőmérnökeink sok éves tapasztalattal rendelkeznek és a legmodernebb CAD szoftverekkel dolgoznak, hogy segíthessünk elképzeléseik megvalósításában, beszéljünk bármilyen készülékről, egyedi alkatrészről vagy prototípusról.

Legyen szó bármennyire bonyolult geometriájú fémalkatrészről, a(z) alumínium, réz, bronz, műanyag, szerkezeti és szerszámacélok, rozsdamentes acélok, HSS, és kéményfém anyagok megmunkálását akár 70-80 HRC keménységig is le tudjuk gyártani.

Ajánlatkéréshez hívja kollégáinkat, vagy írjon nekünk az info@savariaipartechnika.hu e-mail címünkre.

Back To Top