skip to Main Content
Hibafaktor Minimumon, Precizitás Maximumon

Hibafaktor minimumon, precizitás maximumon

Üzemünkben számos egyedi alkatrész tervezése és gyártása ment már végbe sikeresen. A kulcs mindig is az volt, hogy kollégáink minden egyes fázis során a maximumra törekszenek.

Nem véletlen, hiszen a mérnökszakma velejárója a precizitás, ám nem mindig és nem mindenhol akad olyan környezet és olyan körülmény, mely ne rondítana bele a minőségbe. A Savaria Ipartechnika Kft.-nél a kezdetektől az volt a célunk, hogy gyártóüzemünkben a lehető legjobb körülményeket teremtsük meg a mindennapi munkánkhoz, és tartsuk is fenn azokat, illetve a hibafaktort 0-ra csökkentsük munkáink során, megtakarítva ezzel nem kevés időt, energiát és pénzt megbízóinknak.

Egy precíziós alkatrészgyártással foglalkozó vállalatnál nem is mehetne másképp, hiszen a különféle fémekből készülő egyedi, illetve kis vagy közepes szériaalkatrészek gyártása során is folyamatos gyártásközi méréseket, ellenőrzéseket végzünk, mivel az összetett vagy precíziós alkatrészek kialakításakor nem fér bele semmilyen mértékű hiba.

A legkülönfélébb keménységű fémanyagok megmunkálására számos CNC megmunkálóközpont, CNC eszterga, huzal- és tömbszikraforgácsoló gép áll rendelkezésre, melyekkel a legösszetettebb és egyben a legkisebb méretű alkatrészeket is képesek vagyunk akár 1 mikronos tűréssel legyártani.

A csúcstechnológia kiváló hátteret biztosít ehhez a munkához, tapasztalt és jól képzett kollégáink pedig minden tervezési és gyártási folyamatot gondosan kontrollálnak. A maximalista szemléletmód nálunk olyan beidegződés, melyet gyakran az élet minden területén, de a munkánk során különösen fenntartunk, legyen szó tervezésről, gyártásról vagy a munkánk ellenőrzéséről.

Ha egy megbízható, gyors és precíz alkatrészgyártó partnerre van szükség, a Savaria Ipartechnika Kft.-re minden körülmények között számítani lehet. Kérje ajánlatunkat megadott elérhetőségeinken.

Back To Top