skip to Main Content
Ha Egyedi Alkatrész, Akkor Savaria Ipartechnika!

Ha egyedi alkatrész, akkor Savaria Ipartechnika!

Cégünknél mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a minél korszerűbb megmunkáló gépek alkalmazására. Olyannyira, hogy a 4 évnél idősebb gépeket rendszerint újakra cseréljük, hogy ügyfeleink, partnereink és a CNC-szakma mindenkori elvárásainak maximálisan eleget tegyünk.

Vadonatúj EDM üzemünkbe számos új huzal- és tömbszikraforgácsológépet szereztünk be, hogy egyszerre több párhuzamos megrendelésnek is késedelem nélkül meg tudjunk felelni, ha szükség van rá. Erre többek között azért is tartjuk fontosnak, mert a huzal- vagy tömbszikraforgácsolás egy lassabb folyamat a többi gyártástechnológiánál és pontosan tudjuk, hogy egy-egy egyedi, vagy prototípus-alkatrész gyártására akár több partnerünknek is szüksége lehet egyidőben.

Annak érdekében, hogy mindannyiuk számára időben elkészítsük a kért alkatrészeket vagy készülékeket, akár több műszakban is rendelkezésre állunk, hiszen kapacitásaink lehetővé teszik, mi pedig ezt igyekszünk kihasználni ‒ partnereink elégedettségére.

A szikraforgácsoló gépeken túl, természetesen rendelkezésre állnak még többtengelyes CNC megmunkálóközpontok, CNC eszterga- és marógépek, szóval legyen bármennyire is egyedi, vagy geometriailag bonyolult egy alkatrész, a meglévő gépparkunkkal készen állunk a legnagyobb szakmai kihívásokra is, akár egyetlen darabról, akár szériákról van szó.

Ha Önök is egy pontos és megbízható partnert keresnek egyedi és/vagy kis sorozatú alkatrészek, készülékek gyártására, kérjék ajánlatunkat megadott elérhetőségeinken.

Back To Top