skip to Main Content
Egyedülálló Komplexitás Az Alkatrészgyártásban

Egyedülálló komplexitás az alkatrészgyártásban

A hazánkban szinte egyedülállónak számító EDM üzemünkben már számos egyedi alkatrészt és készüléket gyártottunk. A huzalos vagy tömbös szikraforgácsolással előállított munkák sajátossága a geometriai összetettség, valamint a kis méret.

A fenti jellemzőkkel kért alkatrészek, készülékek vagy szerszámok speciálisnak mondhatók a fémmegmunkálás berkein belül, hiszen nagyfokú precizitást igényelnek mind a tervezés mind pedig a megmunkálás és a MEO során is. Ezen tényezőket figyelembe véve nem ritka az akár egymikronos tűréssel kért gyártás sem, melyet a korszerű Sodick és GF gyártmányú huzalszikra és tömbszikraforgácsoló-gépeink nélkül talán nem is tudnánk kivitelezni.

Mivel a szikraforgácsolás egy rendkívül gazdaságos, de valamivel lassabb megmunkálási eljárás más forgácsolási technológiákhoz képest, ezért fontos számunkra, hogy ne kelljen várni egy gépre sem, így bővített kapacitással tudjuk biztosítani a folyamatos termelést e területen is. Továbbá szikraforgácsoló gépeink mellett szól az is, hogy szinte a legkeményebb fémekből is ki tudjuk alakítani a kért alkatrészt, szerszámot vagy készüléket, így rendkívül komplex gyártószolgáltatást tudunk nyújtani megrendelő partnereinknek.

Szikraforgácsoló gépeinken kívül további korszerű, főként DMG Mori, Mazak, Makino, Hurco és Brother Speedio gyártmányú CNC-megmunkálóközpontok és CNC-esztergák is rendelkezésünkre állnak, így akár a kis- vagy közepes méretű sorozatok gyártását is el tudjuk végezni az egyedi alkatrészek és prototípusok gyártása mellett.

A precizitás maximalizálása végett gyártásközi mérésekkel is felügyeljük a gyártás alatt lévő munkák méreteit, pontosságát, így igyekszünk kiküszöbölni minden hibát a teljes folyamat során.

Ha egy komplex szolgáltatásokat nyújtó, precízen és rövid határidővel dolgozó alkatrészgyártó céget keresnek, érdeklődjenek kollégáinknál megadott elérhetőségeinken, vagy kérjék ajánlatunkat e-mail-címünkön.

Back To Top