skip to Main Content
Egyediség Magas Minőségben

Egyediség magas minőségben

Az egyedi alkatrészek, gépek és szerszámok tervezése izgalmas területe a fémmegmunkálásnak, hiszen a gyártott termékek között akad olyan, melyet egy járműbe vagy gépbe építenek be, de akad olyan is, melyet további gyártási folyamatokhoz használnak megrendelőink.

A mi szempontunkból fontos, hogy mi az általunk gyártott alkatrész, prototípus, gép vagy készülék funkciója, de ettől függetlenül minden egyes terméket a lehető legjobb minőségben, a tervekhez hűen készítünk el.

Mivel olyan iparágaknak dolgozunk, ahol a precizitás szinte mindenekfelett álló kritérium, ezért gépparkunkat is úgy alakítottuk ki az évek során, hogy akár egymikronos tűrésű, bonyolult geometriájú termékek gyártását is bátran tudjuk vállalni. Olyan neves szerszámgépgyártók eszközei találhatók üzemünkben, mint Mazak, DMG Mori, GF vagy Sodick, ez pedig biztos technológiai alapot nyújt akár a prototípusok, akár a kisebb sorozatalkatrészek pontos és viszonylag gyors gyártásához.

Legyen szó jármű-, gép-, technológia- vagy orvostechnikai iparágakról, rendelkezésre álló technológiáink és kapacitásunk képes kiszolgálni a legegyedibb igényeket, legyen szó szikraforgácsolásról, vagy más jellegű CNC megmunkálásról.

Prototípusgyártással, egyedi és precíziós alkatrészek gyártásával keresse kollégáinkat megadott elérhetőségeinken.

Back To Top