skip to Main Content
Egyedi Gyártástechnológia, Magas Hozzáadott értékkel!

Egyedi gyártástechnológia, magas hozzáadott értékkel!

A Savaria Ipartechnika Kft.-nél számos alkatrészt, gépet, valamint szerszámot tervezünk és gyártunk, de ahhoz, hogy ezek a darabok a legpontosabb mérettűrésekkel rendelkezzenek, elengedhetetlen a minőségi megmunkálógépek (huzal- és tömbszikraforgácsoló gépek, 5-8 tengelyes CNC megmunkálóközpontok) használata és a gyártásközi mérések alkalmazása.

Az egyedi fémalkatrészek, illetve prototípusok gyártása rendkívül alapos és komplex szemléletet, illetve munkát igényel, mely során szintén nem elhanyagolható a precíziós megmunkálógépek, illetve a CAD/CAM szoftverek magasfokú értése, használata.

A cégünknél alkalmazott, főként Sodick, Mazak, Mikron Mill, AGIE és DMG megmunkálógépekkel lényegesen nagyobb precizitással, akár 1 mikronos tűréssel tudjuk a kért alkatrészeket legyártani, de természetesen nem bízhatunk mindent a gépekre. Éppen ezért egy adott alkatrész gyártása során több időközi mérést is alkalmazunk, hogy meggyőződhessünk a konkrét munka állapotáról és a gyártás menetéről.

Mivel a fémmegmunkálás ezen területén többnyire nem additív technológiát alkalmazunk, ezért fontos, hogy minél többször ellenőrizzük a gyártás folyamatát, hiszen ha már egy kicsivel is többet távolítunk el az anyagból, mint szükséges, akkor az addig elvégzett munka gyakorlatilag kárba vész. Ezért is hangsúlyozzuk, hogy inkább többször, mint kevesebbszer ellenőrizzük a méreteket, hogy ilyen jellegű, „végzetes” hibákat ne engedjünk meg magunknak.

A csúcstechnológiás gépekben rejlő potenciált is akkor lehet tehát igazán kiaknázni, ha egy magas szakértelemmel bíró csapat használja őket. Ezért is van ennyi mérnök, illetve technikusi végzettséggel rendelkező kollégánk. Huzalszikraforgácsoló gépeinkkel rendkívül pontosan tudjuk legyártani a kért alkatrészeket, de vadonatúj EDM üzemünkben több tömbszikraforgácsoló gép is rendelkezésre áll.

Számunkra mindegy, hogy autóalkatrész, elektronikai alkatrész, vagy esetleg orvosi eszköz gyártásával bíznak meg minket, mindig a legnagyobb fokú precizitásra törekszünk. A prototípusoknál ez nem is lehet kérdés, hiszen addig nem lehet sorozatot gyártani, amíg a prototípus-alkatrész nem tökéletes.

Partnereink és megbízóink biztosak lehetnek benne, hogy cégünknél a legkorszerűbb gépekkel és a legprofesszionálisabb hozzáállással látunk neki minden egyes alkatrész vagy berendezés legyártásának.

Ha Önök is egy megbízható gyártópartnert keresnek egyedi alkatrészek és prototípusok gyártására, kérjék ajánlatunkat vagy keressenek minket elérhetőségeinken.

Back To Top