skip to Main Content
Egyedi Alkatrészek, Egyedi Szemléletmód

Egyedi alkatrészek, egyedi szemléletmód

Az egyedi alkatrészek tervezése gyártása nem csak hazánkban, de nemzetközi szinten is speciális területe a fémmegmunkálásnak. A különböző, sokszor bonyolult geometriájú alkatrészek, készülékek tervezéséhez és gyártásához speciális gépparkra van szükség, ezzel együtt igyekszünk minden feltételt biztosítani a különleges alkatrészek legyártásához.

A Savaria Ipartechnika Kft. üzemében található 3-4-5 tengelyes CNC megmunkálóközpontok és a nagy pontosságú, akár egymikronos tűréssel dolgozó huzal- vagy tömbszikraforgácsoló gépek mind-mind a fenti célok elérése végett állnak rendelkezésünkre.

Cégünket folyamatos fejlesztésekkel igyekszünk felkészíteni a technológia magas elvárásaira és a válságállóságra, hogy megbízóinkat kiváló minőségű kis szériás vagy egyedi alkatrészekkel láthassuk el.

A huzalos és tömbös szikraforgácsoló tevékenységek különleges helyet foglalnak el vállalatunk életében, hiszen a legkülönlegesebb munkákat adhatjuk ki a kezünkből általuk. Mindez persze mit sem érne hozzáértő kollégáink programozása, gépkezelése és gyártásközi mérései nélkül, mellyel a hibafaktort igyekszünk a lehető legminimálisabbra csökkenteni.

Minőségorientált szemléletünk – alkatrészeinkkel ellentétben – nem egyedi, hiszen a fémmegmunkálás ezen területén csak így lehet egy vállalat sikeres és hosszútávon is stabil.

Legyen szó bármilyen nehézségű egyedi fejlesztésről, a Savaria Ipartechnikára mind a hazai mind pedig nemzetközi megbízóink számíthatnak.

Ajánlatért keressék kollégáinkat megadott elérhetőségeinken.

Back To Top