skip to Main Content
Egyedi Alkatrészek, Egyedi Hozzáállás, Kiváló Minőség

Egyedi alkatrészek, egyedi hozzáállás, kiváló minőség

Ha egyedi fémalkatrészek, szerszámok vagy berendezések gyártásáról van szó, a Savaria Ipartechnikánál pontosan tudjuk, hogy mekkora felelősséggel járó feladattal bíznak meg minket.

Az általunk elvállalt munkák komoly jelentőséggel bírnak, különösen, ha prototípus-alkatrészekről beszélünk, hiszen az esetek többségében e prototípusokra támaszkodnak megbízóink, ha nagy szériás gyártásba kerül az adott alkatrész.

Emiatt elengedhetetlen az alapos tervezés és a precíz megmunkálás, melynek érdekében csúcsminőségű, Sodick, Mazak és AGIE megmunkálóközpontokat, valamint huzal- és tömbszikraforgácsológépeket alkalmazunk.

A prototípusok komplett gyártása – különösen a szikraforgácsolt munkák esetében – hosszabb időt vehet igénybe, azonban a nemrég átadott, a kor igényeit maximálisan kielégítő EDM üzemünkben számos gép áll hozzáértő kollégáink rendelkezésére, melyek segítségével a szokásosnál jóval összetett megmunkálást igénylő alkatrészeket, szerszámokat is a legnagyobb, akár egy mikronos tűréssel tudjuk legyártani megbízóinknak.

A legnagyobb pontosság és a kiváló minőség jegyében folyamatosan fejlesztjük gépparkunkat, ahol a 4 évnél idősebb megmunkáló gépeinket újakra cseréljük, hogy mindig a legmodernebb technológiával szolgáljuk ki partnereink és megbízóink igényeit.

Ha Önök is egy megbízható és precíz együttműködő felet keresnek egyedi alkatrészek vagy prototípusok tervezésére, gyártására, vegyék fel kollégáinkkal a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Back To Top