Kapacitásbővítő beruházás a Savaria Ipartechnika Kft-nél

A kedvezményezett neve: Savaria Ipartechnika Kft.
A projekt címe: Kapacitásbővítő beruházás a Savaria Ipartechnika Kft-nél
A szerzõdött támogatás összege: 47 668 488 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 45%

A projekt tartalmának bemutatása:
A pályázat keretén belül egy Brother Speedio R650X1 CNC paletta cserélős 4 tengelyes megmunkáló központot és egy DMG CMX 50U típusú univerzális marógépet szereztünk be.

A R650X1 CNC megmunkálógép felszereltségének köszönhetően sokféle feladat elvégzésére alkalmas, marási és fúrási megmunkálási műveletekre is képes.

Ezek a tulajdonságok hozzájárulnak a termelékenység növekedéséhez és a jelentős időmegtakarításhoz. A Brother gép egyedi szervó technológiája biztosítja a lineáris tengelyek magas sebességét és gyorsulását, valamint a gyors szabályzási válaszidőt. A megmunkálóközpont nagy teljesítményű főorsóval rendelkezik, amely a teljes fordulatszám tartományon képes a hatékony megmunkálásra és a nagy igénybevételű megmunkálásokat is lehetővé teszi. A palettacserélőnek köszönhetően a mellékidők jelentősen csökkennek, ezzel hozzájárulva a termelékenységhez

Az univerzális 5 tengelyes marógép kiemelkedően pontos forma- és helyzettűrés elérésével, rugalmas gyártással és a nagy marási teljesítménnyel rendelkezik. A HEIDENHAIN TNC 620-as vezérlővel felszerelt gépkoncepció teszi egyedülállóan sokoldalúvá az egyedi gyártásokhoz, termeléshez. Míg az üveg mérőléc, és a 3D QuickSet a gép megbízható pontosságért felel. A 40 bar nyomással ellátott belső hűtésű főorsó kiválóan alkalmassá teszi a gépet marási és fúrási munkák elvégzéséhez is.

A projekt befejezési dátuma: 2017.01.12.
Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-00076